Csalai Judit

IRODAVEZETŐ

Szociológusként végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, majd egy közösségi térben dolgoztam tatabányai fiatalokkal, ahol sokat tanultam a fiatalok megszólításáról, a közösségépítésről és a programszervezésről.

A Peron varázs-ütés szerűen 2016-ban lépett be az életembe, amikor a helyi önkéntesség népszerűsítésével foglalkozó pályázat koordinátoraként közelebb kerülhettem a tatabányai és térségi fiatalok közösségi életéhez, motivációihoz. Ekkor még fizikai értelemben a Peron egy kis irodácskából állt, és sejtelmem sem volt, hogy pár év múlva egy hatalmas épületben irodavezetőként intézem a diákok ügyeit és egyengetem az alapítvány pályázatainak útjait.

Azt gondolom, hogy feladatom nem csak az irodai adminisztrációs tevékenységekben merül ki, hanem a hozzánk járó diákság megismerésében, támogatás nyújtásában és a céljaikhoz vezető lehetőségek megteremtésében, legyen az egy külföldi csere út megszervezése, egy hosszabb beszélgetés vagy egy kis nasi a konyhából.

Fontos számomra a sport és a természet közelsége, és a jövőben szeretnék a diákoknak ezzel kapcsolatos közösségi napokat szervezni.